Tajništvo

Napisal: Vilma Majerle on . Posted in Novice

   

 

Ste se upokojili? Niste več član kolektiva? Kaj pa zdaj? Čaka vas nov kolektiv. Vas zanimajo ročna dela, petje, slikanje, šah, kegljanje, telovadba, izleti, družabni večeri, pikado, kartanje, klepetanje, druženje, nudenje oz. prejemanje pomoči, smeh …    Pridružite se nam v Društvu upokojencev Li – Pe.

Uradne ure v pisarni DU Li-Pe (v Domu krajanov Limbuš, Ob Blažovnici 41) so vsako SREDO od 9. do 12. ure. Veseli bomo vsakogar, ki nas bo obiskal.

Za vsa vprašanja, želje ali dobronamerne kritike smo poleg osebnega stika na voljo tudi na tel. številki 613 44 00 ali preko elektronske pošte  Ta e-poštni naslov je zaščiten proti smetenju. Potrebujete Javascript za pogled.

Članarina je 9 € letno, članarina za Vzajemno samopomoč (posmrtnina) je pa  10 € letno.

 Izplačilo posmrtnine sklada Vzajemne samopomoči  znaša 205,00 €. Ne pozabite: neplačilo članarine v Vzajemnem skladu pomeni izgubo vsega, do tedaj vplačanega denarja.

Če česa sami  iz različnih razlogov ne morete opraviti, se obrnite na vaše zaupnike, ki bodo to z velikim veseljem storili za vas.

V primeru potrebe po pravni pomoči lahko pokličete našo pravno svetovalko go. Adelo Kancler Lešnik na telefon 02/613 31 48 in se dogovorite za osebno srečanje.

Svojce naših članov lepo prosimo, da o smrti družinskega člana, ki je bil član DU Li-Pe, obvestite tudi naše društvo (osebno, telefon, e-pošta), saj se le tako lahko od njih poslovimo z društvenim praporom, za kar poskrbi naš praporščak.

Dokumenti, ki jih potrebujete za uveljavljanje izplačila vzajemne samopomoči, so:

- kopija mrliškega lista umrlega člana,

- kopija osebne izkaznice svojca, ki je upravičenec do »posmrtnine«,

- kopija davčne številke svojca, ki je upravičenec do »posmrtnine«,

- kopija številke tekočega računa svojca, ki je upravičenec do »posmrtnine«.

 

                                                                                                                             Tajnica