OBVESTILO

Napisal: Janez Karničnik on . Posted in Novice

vodstvo DU Li-Pe obvešča vse člane društva

Spoštovani člani DU Li-Pe!

Zaradi splošnega stanja v državi, ko se širi korona virus COVID-19 in je omejeno gibanje prebivalcev ter prepovedano druženje v skupinah, vas obveščamo, da na žalost naše društvo DU Li-Pe ni moglo organizirati in izvesti Zbora članov društva, katerega smo imeli predvidenega za 26.03.2020.

Pripravljeno in natisnjeno je že tudi naše glasilo »Lipe«, vendar vam ga v fizični obliki še ne moremo dostaviti zaradi omenjenih omejitev in tudi novega datuma izvedbe Zbora članov še ne moremo določiti. Čim se bo situacija umirila in ne bo več omejitev gibanja in druženja v skupinah, bomo z aktivnostmi nemudoma nadaljevali, določili datum za izvedbo zbora in vam glasilo tudi dostavili.

Z ozirom na dejstvo, da imamo možnost, kot že do sedaj, objaviti glasilo na naši spletni strani, smo to tudi storili. Glasilo tako lahko od 28.03.2020 že preberete in prelistate na spletni strani s tem, da datum zbora 26.03.2020 ne drži-ne velja.

Želimo vam obilo lepih trenutkov ob prebiranju glasila in seznanitvijo z dogajanjem v društvu v preteklem obdobju predvidenem za letošnje leto.

Prosimo za razumevanje in:
OSTANITE DOMA, ČUVAJTE SE IN OSTANITE ZDRAVI !

Limbuš, 28.03.2020                                                                                                                                                               Vodstvo DU Li-Pe